09.01.2012 – Kattoverhoilun purku

Vuosi alkoi remonttien parissa. Volgasta poistettiin vanhat alcantralla päällystetyt penkit jotka ovat palvelleet lähes kymmnen vuotta. Tämän jälkeen aloitimme vanhan kattoverhoilun purkamisen. Vanhan kattoverhoilun takaa paljastui myös joitakin vanhoja ”pesiä” tai vastaavia rakennelmia auton latoajoilta.

4kohde(tta)

Helmikuu 2012

Helmikuussa sain kutsun Venäjälle Gorky Classic 2012 tapahtumaan joka aiheutti projektille kovia valmistumispaineita. Maalis ja huhtikuu meni lähinnä viisumiaasioita ja matkan suunnittelua miettiessä sekä varaosahankinnoissa.

08.05.2012 – Kojetaulun uudelleenverhoilu

Kojetaulun vaihdon ja maalauksen jälkeen oli vuorossa yläosan uudellenverhoilu. Verhoilu kiinnitettiin kontaktiliimalla ja muotoilemalla verhoilu paikalleen. Työskentelyaikaa kontaktiliiman kanssa on reilusti ja lopputuloksesta saa helposti hyvän ihan kotikonsteilla.

4kohde(tta)

10.05.2012 – Rattiakselin maalaus

Koska ajallisesti ei ollut mahdollista purkaa koko rattiakselistoa pois autosta tein kompromissin ja maalasin rattiakselin ja vaihdevivuston auton sisäpuolelta paikallaan ja jätin moottoritilan maalauksen myöhemmäksi.

4kohde(tta)

11.05.2012 – Mittariston kasaus

Mittariston osien maalauksen jälkeen oli vuorossa mittariston kasaus. Hankin mittaristoon uudet kilometriosoitin muovit ja maalasin kaikki näkyvät komponentit. Mittaristo on suhteellisen yksinkertainen kasata uudelleen.

4kohde(tta)

12.05.2012 – Kojetaulun asennus paikalleen

Kojetaulun asennus autoon sekä sähköjen selvittelyä ja asennusta.

4kohde(tta)

13.05.2012 – Uudet renkaat ja sähköjen asennusta

Sain uudet renkaat asennettuna rengasliikkeestä. Uudet etualalla, vanhan alkuperäiset takana. Vanteet puhallettiin puhtaaksi ja maalattiin valkealla pulverimaalilla. Renkaat tilasin Coker Tyre yrityksestä yhdysvalloista. Ne vastaavat kohtuullisen paljon alkuperäistä kuviota ja ovat alkuperäiskokoa. Kojetaulun sähköjen asennusta jatkettiin ja radio saatiin myös asennettua myös paikalleen.

4kohde(tta)